Op zoek naar een vakman met meer dan 80 jaar ervaring?

Project CHAMBRE b’HÔTES – Hasselt

Inrichting van exclusieve chambre d’hôtes op het water

Jan en Hilde maakten hun droom waar en transformeerden vrachtschip Le Fabuleux Destin tot een unieke bed-and-breakfast in het Albertkanaal in Hasselt: CHAMBRE b’HÔTES! Luxe, comfort en culinaire verwennerij. Daarom draait een verblijf op het vrachtschip uit 1964. LoFT Interieur voorzag dit unieke project van een even bijzondere vloer.

Om de inrichting van hun droomproject tot in de puntjes af te stemmen op hun visie trokken Jan en Hilde architect Vittorio Simoni aan. Een van zijn adviezen was om de vloer van het woongedeelte te bekleden met verouderde parketplanken uit het gamma van Di Legno. Deze vloerplanken worden op ambachtelijke wijze van een verouderde uitstraling voorzien.

120 vierkante meter uitstraling
Wie in België op zoek gaat naar Di Legno, komt al snel uit bij LoFT Interieur, de grootste verdeler in de Benelux van dit exclusieve merk. Het team vakmensen voorzag het uitzonderlijke vrachtschip van niet minder dan 120 vierkante meter Di Legno TRI GF OD 15. Met behulp van speciale lijm werden deze vloerdelen op fermacellplaten bevestigd. Het geheel is een unieke en rustieke vloer die perfect aansluit op het luxueuze interieur van Le Fabuleux Destin.

Op zoek naar een vakman met meer dan 80 jaar ervaring?