Waarmee kunnen we je van dienst zijn?

Stel ons al je vragen, bijvoorbeeld over een vrijblijvende offerte!

Over LoFT Interieur

Tachtig jaar aan ervaring. Vakmanschap. En daardoor precies weten waarover we het hebben en eerlijke en open met u communiceren. Dat mag u verwachten van LoFT Interieur. Lode en Frank Janssen van Gebroeders Janssen en Tim Vandewinkel van Parket Vandewinkel bundelden namelijk niet alleen hun krachten, maar ook hun kennis, ervaring en uitgebreide netwerken in LoFT Interieur. Gezamenlijk beschikken de bedrijven over circa tachtig jaar deskundigheid als het aankomt op het plaatsen, onderhouden en renoveren van vloeren, binnendeuren en trappen. Maar denk ook aan kasten op maat, lambrisering, terrasvloeren en (beton)trapbekleding. Decennialange ervaring waarvan u de vruchten plukt.

 • 1974

  oprichting eenmanszaak Pol Janssen

  Pol Janssen start in Kinrooi eenmanszaak Pol Janssen op: een bedrijfje in houtbewerking. Hoe bescheiden ook, toch staat al vanaf dag een kwaliteit als een paal boven water.

 • 1978

  oprichting Hugo Vandewinkel parketvloeren

  Kwaliteit maar altijd met oog voor de wensen en het budget: daarop mogen de klanten van Hugo Vandewinkel parketvloeren rekenen vanaf de oprichting door Hugo Vandewinkel in Maaseik.

 • 1984

  Frank en Lode nemen Gebroeders Janssen over

  Lode en Frank Janssen kregen het ambacht van het leggen van parket met de paplepel ingegeven van vader Pol. Als zij Gebroeders Janssen samen overnemen, is het leveren van kwaliteit nog steeds de dagelijkse drijfveer.

 • 2016

  Tim neemt Parket Vandewinkel over

  Tim neemt het roer van Parket Vandewinkel. Hij zet de visie op kwaliteit in product én dienst door, nadat hij door zijn vader is opgeleid én voorbereid op deze stap.

 • 2016

  krachtenbundeling in LoFT Interieur

  Lode, Frank en Tim besluiten hun gelijkaardige visies op de ambacht van het leggen van parket en circa tachtig jaar aan kennis en ervaring te bundelen in LoFT Interieur. Zo bieden zij opdrachtgevers een uniek niveau aan kwaliteit en deskundigheid.

Op zoek naar een vakman met meer dan 80 jaar ervaring?