Benieuwd naar de prijs van binnendeuren zonder omlijsting?

deuren zonder omlijstingIn het kader van moderne binnendeuren

deuren zonder omlijstingDeuren zonder omlijsting zijn al vanaf de introductie een doorslaand succes. En terecht. Want wie houdt van een strakke afwerking die elegant en rustig oogt, overweegt al snel een deur zonder kader. Zeker als je in het achterhoofd houdt hoeveel oppervlakte binnendeuren innemen in je interieur, wordt duidelijk hoe groot de bijdrage is die binnendeuren zonder omlijsting leveren aan een stijlvolle inrichting. Hoewel dit soort binnendeuren door hun simplisme wellicht de indruk wekken dat er niet veel mogelijkheden zijn, is niets minder waar. LoFT Interieur geeft je graag meer informatie.

Inbouwsysteem
Het geheim van deuren zonder chambrant zit in het inbouwsysteem. Een vakman plaatst voorgefreesde staanders aan de binnenzijde van het deurgat in de wand. Hierdoor is geen omlijsting rond het deurgat vereist. De scharnieren van de deur zijn in de zijkanten van de deur zelf weggewerkt. Zo blijven ook deze elementen netjes uit het zicht. Na een volledige en professionele afwerking blijft alleen het deurblad zichtbaar. En de klink, als jij dat wilt. Want dat is slechts een optie.

Frameloze schuifdeuren
Naast de bekende draaideuren zonder omlijsting zijn er ook frameloze schuifdeuren op de markt. Deze variant biedt de kans om binnendeuren zo minimalistisch mogelijk te verwerken in je interieur. Laat de schuifdeur voor of zelfs in de wand verdwijnen, zodat er niet eens sprake is van een deur als deze opengeschoven is. Werk met bijzondere handgrepen als eyecatcher of kies juist voor een deur zonder greep.

Combinatie met plinten
Juist omdat een binnendeur een veel voorkomend element in een inrichting is, is het verstandig om deze te combineren met een subtiel maar eveneens veel aanwezig interieurelement zoals de plint. Je creëert zo op geraffineerde wijze een elegant samenspel tussen de twee, waarmee je een interieurstijl kunt benadrukken. Ga voor clean, wit en strak voor een moderne uitstraling. Voor hoge, donkere plinten in combinatie met een donkere, houten deuren zonder kader voor een hedendaagse versie van een klassieke stijl. Houd jij van een speelse toets? Ook dan hebben we bij LoFT Interieur de juiste deuren en accessoires in het assortiment. Wil je weten welke precies? Of ontvang je graag een informatie over de prijs van deuren zonder omlijsting? Dan horen we graag van je.

Benieuwd naar de prijs van binnendeuren zonder omlijsting?